Over THIJS advies

In 2016 ben ik THIJS advies gestart voor het geven van financieel advies aan consumenten, ondernemers en werkgevers. Niet omdat er geen financieel adviseurs op dit gebied te vinden waren, maar wel omdat ik het gevoel had dat er ruimte in de markt was voor een adviseur die werkt zoals ik dat wil doen: transparant, persoonlijk en betrouwbaar.

Ik wil en zal in mijn advies altijd transparant zijn over de situatie, de mogelijkheden en de beste opties. Ik wil graag jouw vertrouwde adviseur zijn. In mijn visie is dat de sleutel voor een langdurige samenwerking. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten mij daarbij op ieder moment kunnen bereiken op de manier dat het hen uitkomt: fysiek, telefonisch, per mail of whatsapp.

THIJS is afkomstig van mijn tweede naam, Matthijs. Ik vond het belangrijk om wat van mijzelf terug te laten komen, maar tegelijkertijd een naam te hebben die mensen onthouden.

Ben je geïnteresseerd in mijn manier van werken? Je kan altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. Bel me op 06-29486161 of michiel@thijsadvies.nl

Hartelijke groeten,

Michiel Thomassen