Hypotheken

THIJS advies is in 2016 gestart als adviseur en bemiddelaar voor hypotheken en pensioenproducten.

THIJS advies is volledig transparant in haar advies en neemt alle geldverstrekkers mee in haar advies. Bovendien hebben wij de mogelijkheid om voor vrijwel alle geldverstrekkers te bemiddelen in hypotheken. Hierdoor weet je altijd zeker dat je een onafhankelijke advies krijgt voor een hypotheek die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Voor een vast bedrag van € 1.950 adviseert THIJS advies je volledig over wat voor jou de beste hypotheek is en zorgen we vervolgens ook voor het volledige bemiddelingstrajact.

En voor ons stopt het traject niet wanneer je de offerte getekend hebt. Je hebt persoonlijk contact met ons tot het moment dat je naar de notaris gaat. Per mail, app of telefoon, maar altijd op het moment dat het jou het beste uitkomt.

In onze vergelijkingskaart is een toelichting op onze dienstverlening opgenomen.

Vergelijkingskaart Hypotheek

Overlijdensrisicoverzekering of woonlastenbeschermer
Heb je al een hypotheek maar wil je weten of de hypotheek wel betaalbaar blijft in het geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid? Voor € 250 adviseert THIJS advies je hierover en kan je een passende verzekering afsluiten. Meer over alleen het afdekken van risico’s lees je in onze vergelijkingskaart:

Vergelijkingskaart Risico’s afdekken